هنگامی که افراد مبتدی مانند شما تصمیم می گیرند وبلاگ خود را راه اندازی کنند، باید در جستجوی بهترین پلتفرم های وبلاگ نویسی دقت لازم را انجام دهید. پس از انعکاس، تعجبی نخواهد داشت اگر به سمت استفاده متمایل شوید وردپرس.
این واقعیت که نکات اولیه وبلاگ روی وردپرس نیز کار می کند، نشان می دهد که چگونه خوب پلت فرم وردپرس!
ناگفته نماند که وجود دارد 76 میلیون سایت طراحی شده توسط وردپرس بنابراین، پلت فرم باید باشد بهترین انتخاب ایجاد وبلاگ شما!
با این حال، ممکن است با وردپرس راحت نباشید. حتی پس از آزمایشهای بیشماری پلتفرم، علیرغم آنچه مردم میگویند، به نوعی مطمئن نیستید که وردپرس باید باشد.
در انتخاب پلت فرم وبلاگ نویسی واقعاً هیچ پاسخ درست یا غلطی وجود ندارد. با این حال، حداقل باید مطمئن شوید که از بهترین پلتفرم وبلاگ نویسی استفاده خواهید کرد، خواه وردپرس باشد یا نباشد.
در این پست، با مزایا و معایب وردپرس آشنا می شوید تا به شما کمک کند قبل از ادامه وبلاگ خود تصمیمی آگاهانه بگیرید.
مزایا: انعطاف پذیر است
قبل از بحث در مورد این بخش، باید بین WordPress.com و WordPress.com خود میزبانی شده تمایز قائل شویم. در WordPress.com، باید برای یک حساب کاربری رایگان ثبت نام کنید و یک وبلاگ در سایت ایجاد کنید. مشکل اینجاست که a ایجاد خواهد کرد زیر دامنه برای وبلاگ شما (به عنوان مثال sampleblog.wordpress.com). بنابراین نمیتوانید بهصورت حرفهای آن را با دامنه سطح بالا علامتگذاری کنید، مگر اینکه برای اشتراک ماهانه پولی دریافت کنید. علاوه بر یک دامنه مارک، فضای ذخیره سازی بهتری دریافت می کنید و تبلیغات را از وبلاگ خود حذف می کنید.
یک سیستم مدیریت محتوا وردپرس مستقل را می توان به صورت رایگان از سایت دانلود کرد. این یک پروژه منبع باز است که توسط داوطلبانی از سراسر جهان که دائماً در حال بهبود آن هستند پشتیبانی می شود. در حالی که پلت فرم واقعی رایگان است، برای نصب وردپرس باید یک دامنه و هاست از یک ارائه دهنده شخص ثالث خریداری کنید.
اگرچه هر دو نسخه وردپرس شبیه به هم به نظر می رسند، اما خود میزبانی انعطاف پذیری و گزینه های سفارشی سازی بیشتری را ارائه می دهد. می توانید افزونه هایی را برای بهبود وبلاگ خود بارگیری کنید (در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد). میتوانید طرح و طرحبندی را همانطور که میخواهید ویرایش کنید، اگرچه تجربه CSS لازم است. بعداً می توانید وبلاگ خود را با کم و یا بدون دردسر به یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین حرفه ای تبدیل کنید!
معایب: راه اندازی مشکل است
هنگام انتخاب وردپرس خود میزبان، باید یک میزبان وب خریداری کنید که بتوانید پلتفرم و دامنه یا آدرس وب خود را آپلود کنید. هر دو مراحل اضافی در سفر وبلاگ نویسی شما ایجاد می کنند. پلتفرم های دیگر از دامنه و هاست برای شما مراقبت می کنند.
مزایا: پشتیبانی گسترده
اول، شما می توانید کنترل کل سایت خود را، حتی با دانش اولیه، در دست بگیرید. وردپرس برای مبتدیان مناسب است و به شما امکان می دهد تنها با چند کلیک پست ایجاد کنید. این به هزاران کسب و کار اجازه می دهد تا بدون نیاز به مشورت با یک توسعه دهنده وب در هر مرحله، برند خود را ایجاد و توسعه دهند.
با این حال، ممکن است بخواهید وبلاگ وردپرس خود را به سطح جدیدی ببرید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید. به این ترتیب، بخش پشتیبانی سایت منابع بیش از اندازه کافی برای آموزش عملکردهای درونی وردپرس به شما ارائه می دهد. میتوانید در مورد پلاگینها، تمها و سایر موانعی که شما را از ایجاد وبلاگ بهتر باز میدارند، سؤال بپرسید.
معایب: امنیت
حتی با وجود یک سری ابزار برای مبارزه با این مهاجمان آنلاین، وردپرس همچنان می تواند قربانی یکی از ترفندهای آنها شود. طبق گفته Sucuri، بیش از 78٪ از سایت هایی که روی آنها کار می کنند از وردپرس استفاده می کنند. به عنوان محبوب ترین پلتفرم، هکرها و ربات های آنها سعی می کنند با سوء استفاده از آسیب پذیری های نرم افزاری در افزونه ها و تم ها، راه خود را به سایت های وردپرس بیابند. اطمینان حاصل کنید که این افزونه ها را فقط از توسعه دهندگان معتبر دانلود می کنید زیرا یک سوراخ در کدهای آنها می تواند سایت شما را در معرض این حملات قرار دهد.
خوشبختانه با دانلود و فعال سازی ابزارهای امنیتی در وبلاگ خود می توانید خطرات امنیتی را از بین ببرید. صحبت از آن …
مزایا: افزونه ها
هزاران افزونه در بازار وردپرس وجود دارد. یک جستجوی سریع به شما انتخاب های کافی می دهد تا بدانید کدام یک برای شما بهترین است. افزونه ها چیزی هستند که وردپرس را کاربردی می کنند. برای مثال، برخی از افزونهها میتوانند بهطور خودکار وبلاگهای شما را در شبکههای اجتماعی، نقشه Google از مکان کسبوکار شما و موارد دیگر به اشتراک بگذارند.
برای کمک به شما در شروع کار، در زیر پستهایی با توصیهشدهترین افزونهها برای استفاده بر اساس هدف مورد نظرشان آورده شده است:
معایب: افزونه ها
همانطور که گفته شد، افزونه ها عالی هستند و یک سایت وردپرس را قدرتمند می کنند. اما با وجود هزاران پلاگین برای استفاده، بسیاری از آنها می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند یا حتی خراب کنند. به عنوان مثال، پلاگین Jetpack دارای ویژگی های بسیاری است. با این حال، این به قیمت کاهش سرعت سایت شما به دلیل ویژگی هایی است که ارائه می دهد. باز هم، این عبارت شما را از استفاده از Jetpack به عنوان یک افزونه باز نمی دارد، اگر ارزشی در آن پیدا کنید. با این حال، باید بدانید که هر افزونه خطراتی نیز دارد.
افزونه ها علاوه بر تهدید به شکستن یا کند کردن وبلاگ شما، وبلاگ شما را در برابر حمله آسیب پذیر می کنند. اگر آنها توسط یک توسعهدهنده بیتجربه ایجاد شدهاند، یا اگر ماهها بهروزرسانی نشدهاند، ممکن است بخواهید به دنبال جایگزینهایی برای آنها باشید. افزونه هایی که از جانب توسعه دهندگان خود مراقبت و نگهداری ندارند، افزونه هایی هستند که نباید دانلود شوند.
به روز رسانی مداوم نرم افزار
از آنجایی که افراد زیادی از وردپرس استفاده می کنند، به طور مداوم توسط جامعه آن در حال بهبود است. به روز رسانی می تواند معنای خوبی داشته باشد. اما، مثل همیشه، سکه دو روی دارد. در حالی که “هسته” وردپرس تقریباً نشکن است، اگر از تم یا افزونه هایی استفاده می کنید که برای این به روز رسانی های جدید مناسب نیستند، می توانید وب سایت خود را خراب کنید. به همین دلیل است که داشتن یک نسخه پشتیبان همیشه کمک می کند.
نتیجه
وردپرس یک پلت فرم عالی برای ساخت وبلاگ شما است. با این حال، آن را به دور از بی عیب و نقص است. علاوه بر هر مزیتی که وردپرس ارائه می دهد، یک نقطه ضعف نیز وجود دارد که باعث می شود وبلاگ نویسان دو بار در مورد استفاده از آن فکر کنند.
با این حال، تنها راه برای دانستن اینکه آیا وردپرس برای شما مناسب است یا نه این است که آن را امتحان کنید. برای یک حساب WordPress.com ثبت نام کنید، که به شما یک نمای کلی از نحوه عملکرد پلت فرم ارائه می دهد. در صورت امکان، می توانید از شخصی که صاحب وبلاگ وردپرس است درخواست دسترسی کنید و ویژگی های آن را آزمایش کنید. نظرات دیگران در مورد وردپرس فقط می تواند اطلاعات متفاوتی به شما بدهد. همیشه بهترین کار این است که وردپرس را در اختیار داشته باشید و بر اساس تجربه خود در مورد آن نظر بدهید.
اگر آن را امتحان کرده اید و از آن راضی نیستید، پس وردپرس برای شما مناسب نیست. نکته خوب این است که پلتفرم های وبلاگ نویسی بیشتری وجود دارد که ممکن است حتی بهتر از وردپرس برای شما مناسب باشد. Medium، Wix و Squarespace فقط چند مورد برای شروع هستند.
وقتی مردم به شما می گویند که با استفاده نکردن از وردپرس به عنوان پلت فرم وبلاگ نویسی خود از دست داده اید، ناامید نشوید. مهم است که پلتفرمی را که هستید انتخاب کنید راحت با اگر پلتفرم ویژگی هایی را که وردپرس ارائه می دهد ندارد، اما احساس می کنید که از آن استفاده می کنید، این گزینه مناسب شماست.
شما چی فکر میکنید؟ آیا وردپرس را امتحان خواهید کرد یا به فکر استفاده از پلتفرم های دیگر هستید؟